fredag 28 november 2008

Balkongpyssel

Jag tog och gjorde ett litet arrangemang som nu bor ute på balkongen. Mossan inhandlades idag, lyktorna (av gamla tacosås-burkar) gjorde jag i förra veckan, resten är gammalt julpynt :)


Bilderna blev en aning suddiga, men jag orkade inte plocka fram stativet

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, jag inser just att jag totalt glömt bort att ta hand om min balkong på sistone!

Men du, nu saknar du väl bara några julkort? ;) Titta gärna in hos mig shoppa några! (Jag hittade till dig via livinglikelinda.)

Lallis - liv och leverne sa...

Men så fint!
Jag håller också på lite med balkongen idag:)
Kram Lallis

Helen sa...

Vad fint!
JAg har haft frost lack på gamla burkar idag som ska få bo på våran altan. Återkommer med bilder!

Anonym sa...

Gud vilken fin blogg!!!

Monkan sa...

Vad mysigt du gjort, ja äntligen dags för julpynt!

Klart du ska testa decoupage om du har grejer hemma! Man kan göra på vad som helst (kommer jag snart att visa...). Om du ska använda servetter och inte gjort det förut så tänk på att de har tre lager, ibland tror man att "nähä, den hade väl bara två", det kan vara lite svårt att separera (Kan säkert finnas modeller med två lager också, det brukar stå på paketen). Men sen kan man ju limma annat, allt av papper, som t.ex tapet på Torkyhållare :-) (Sen jag gjorde den så har den även fått tapet på själva rivdelen).

Rosa Hemmet sa...

Vilket gulligt pyssel! det är kul att kunna använda sakerna till annat än vad de var tänka som, som dina burkar! Det blev verkligen superfint :) kul oxå att använda sig av det man redan har! trevlig helg på dig tjejen.