måndag 30 juni 2008

På plats!

Nu är vi i LINKÖPING!
Det känns fortfarande en aning overkligt att vi har flyttat hit, men det kaos det innebär känns ytterst verkligt :)
Vi har kartonger överallt, vissa helt orörda andra delvis uppackade då man letat efter något, möbler omonterade eller staplade utmed väggarna. Väldigt få saker är på sina rätta platser och så kommer vi nog ha det ett bra tag framöver.

Vi gjorde ett ryck idag i alla fall och vi fick upp ett när på balkongen så att katterna kan gå ut, men de är totalt ointresserade! Dosette var ut en snabbis, men nu ligger de båda och sover.
Katterna har för övrigt skött sig oerhört bra. I bilen var de jättesnälla (tack vare piller) och de har inte gjor tmycket väsen av sig här i lägenheten, förutom när man stängt i dem i köket :)

Vår soffa och barbordet anlände för ungefär en timme sedan, så vi ska väl försöka montera ihop dem ikväll. Och vilken gigantisk soffa det är! Förhoppningsvis kan vi dricka rödvin i den ikväll :)

Jaja, men nu ska jag inte skriva längre då maten strax är klar. Vi fick igång internet nu på eftermiddagen, vilket skulle ha börjat fungera redan i lördags, så jag ville bara passa på att ge ifrån mig ett livstecken. Det kommer nog läggas upp lite bilder inom en snar framtid.
Imorgon blir det Tornby centrum och IKEA.

Vi hörs snart igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att kunna läsa bloggen igen. Kram mamma