måndag 25 februari 2008

Lyxigt värre!


På fredag kommer Robert och jag att bege oss till Högakusten-hotellet för middag, stå-upp med Davis Batra och övernattning. En julklapp från underbara mamma och pappa. Det ser vi verkligen fram emot! Bra dag att bryta den vegetariska månaden på :) Och så får vi hotellfrukost!

Helgen därpå kommer vi nog också avnjuta på hotell. På Scandic i Linköping. Då har vi nämligen tänkt göra vår premiärtur till Linköping!
Bil får vi låna av svärföräldrarna. Deras fina Kia (inte Mercan denna gång. Den har vi ju redan pajat lite, så dags att ta nästa!). Och tack vare Mecenatkortet så får vi jättebra studentpris hos Scandic. 630 kr för oss båda i ett dubbelrum för 2 nätter. Och hotellfrukost. Hur härligt som helst! Så nu ska vi verkligen lyxa i två helger framöver :)

Update: Scandicpriset var per natt och inte för hela helgen som jag sade. Men det är fortfarande billigt, då det är för oss båda och inte per person. Finns inte riktigt något bättre alternativ om vi inte vill bo på vandrarhem där vi behöver ta med egna handdukar, sängkläder och städa efter oss.

1 kommentar:

Anna sa...

Skämtar du vi ska också till höga kusten på fredag, fast jag ska dit med jobbet! =) David Batra e ju skitkul!!!!