tisdag 9 december 2008

Magnetröntgen nästa!

Jag var på återbesök hos ortopeden idag. Denna gång fick jag träffa en specialist. Med mig hade jag den journalanteckning som min sjukgymnast skrivit där han påpekat att mitt främre korsband kan ha gått av. Läkaren drog, vred och klämde, men kunde inte säga säkert. Men han kom fram till att jag kan ha ytterligare en skada! Nämligen på minisken. Men hallå! Kan jag få träffa en människa som inte kommer på nya skador hela tiden?
Nästa steg är i alla fall att kalla mig till en magnetröntgen för att se hur det står till med korsbandet och minisken. Om minisken är skadad så måste den opereras. Kul. Jättekul.
Men jag är glad och lycklig ändå, för nu ska jag göra fruktsallad! :)

6 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Oj vad jobbigt, hoppas att det inte är något allvarligt som måste opereras! Tur att man kan trösta sig med lite fruktsallad:) Såg ut som att ni hade det riktigt nice på festen i helgen :p

Anonym sa...

Men usch då, din stackare... skall det aldrig ta slut och gå över???

Malin sa...

Aj då, låter inget vidare. Hoppas att de inte ser nåt mer nästa gång=)
Nä, skojade bara, det kommer gå jättebra, men jag förstår att det måste kännas jobbigt.
Då är det gott att trösta sig lite med fruktsallad, det är aldrig fel!!!

Kram

Rosa Hemmet sa...

Sprayen är köpt på kvantum, mataffären av alla ställen :)

Helen sa...

Hoppas att de snart kommer fram till vad det är för skada du har och gör nåt åt den!

Anonym sa...

Precis som med min dotter, fast hon gjorde inte magnetröntgen utan de gick in och kollade, främre korsband nästan av = samma funktion som ett som är av fick vi till svar, de ville byta ut det men hon vägrade och fick sluta spela fotboll samt meniskskada som oxå ev behöver fixas till om hon får mer problem framöver. Inte kul det inte.

Dottern hade tur som hade samma läkare hela tiden, ett proffs på såna skador, HV 71:s läkare. (Hon gick fotbollsgymnasium när detta hände därför fick hon honom, helt suverän.)


Hoppas du har kollat och anmält till alla försäkringar du har för har du men efter ett år ibland har f-bolagen 2 år som motto kan du få pengar för invalidetet, det fick dottern från 3 olika försäkringar.

Hoppas du slipper opereras inte alltid det behövs fast det beror ju på. Har man värk är det ju ett måste.

Lycka till och hoppas fruktsalladen smakade lika gott som det lät....