onsdag 26 november 2008

Bara en onsdag

Så var vi mitt i veckan igen. Jag är lite småseg och grinig fortfarande. Inte blev det bättre av att betala räkningarna heller :P
Imorgon ska jag dock göra något roligt, nämligen köpa biljett till den stora Luciakraballen den 6/12. Det är en gigantisk lucia-overalls-fest med Timbuktu på stora scenen, 2 (eller var det 3?) dansgolv och 10 barer på Konsert och Kongress här i Linköping. 1400 biljetter släpps. Jag och ett par klasskamrater ska ta och köpa varsin LiU-tröja imorgon, så då kan vi köpa biljett samtidigt i förtid iställer för att köa på söndag natt (det är inte så konstigt som det låter). Innan dess ska jag ha varit på gymmet och efter det ska vi gå och äta lunch på en av restaurangerna på campusområdet. Nice!

Jag fick brev ifrån ortopeden idag. En kallelse till 9e december. Ingen röntgen eller något sådant är inbokat, utan bara en tid hos en läkare. en specialist var det i och för sig, så jag hoppas att det kan komma något vettigt ur detta. Det är dock 2 veckor kvar, så bara att gnugga på! Det här är sista veckan jag har taxi till skolan, så jag får passa på att njuta :)

Inga kommentarer: