fredag 13 juni 2008

Snart midsommar!

En vecka kvar till midsommar. Tänk vad tiden går fort när man har roligt! :)
R och jag kommer vara värdar för våra vänner och vi kommer samlas ute i R's föräldrars stuga vid havet. Vi kommer vara ca 20 glada ungdomar som ska fira in sommaren.
Här höll vi till även förra året och det blev mycket lyckat! I år har vi dock ett lite större sällskap då vi har fler hemvändare som vill göra oss sällskap. Och det gillar vi!

Detta kommer dessutom bli min och R's bye-bye-fest för våra vänner. Känns kanon att hela gänget då kan samlas. Vi har flera som kommer från både Stockholm och Göteborg och är med på festen.Trångt och härligt kommer det bli då de flesta kommer att sova över, runt 15 pers i alla fall skulle jag tro :)

Under dagen/kvällen blir det solbadning (om vädret tillåter), grillning, förtäring av goda drycker, kanske lite sång (jag fixar sånghäfte!) och självklart lite lek! 5-kamp hade jag tänkt detta år :)
Jag kan även tänka mig att ett par gäster kanske vågar sig på att bada, dock inte jag *burr*Jag tror det kommer bli en kanondag och jag hoppas att vädergudarna är med oss!

Vad ska ni hitta på denna midsommar?

Midsommar 2007


1 kommentar:

Malin sa...

Jag håller tummarna på att P vill med ut! Vill han det så kommer jag och han och antagligen joel också, är det ok? :) annars kommer kanske bara jag och joel typ.

Kul med en sån grym uppdatering idag btw. :b