fredag 14 mars 2008

Teambuilding!

Igår var det teambuilding med jobbet!
15.00 samlades vi på bowlinghallen, först för en timmes snack och 16.00 släpptes vi lösa bland bowlingbanor, skor och klot. I en och en halv timme fick vi slita. Jag kan säga det att det inte gick så överdrivet bra för mig till en början :) Första serien kom jag inte ens över 100. Hugaligen... Tredje och sista serien däremot blev riktigt bra och kom upp i 153. Totalt sett så kom jag tvåa bland de 16 deltagarna från ekonomikontoret. Inte så illa! Och ettan vann bara med 28 poäng.

17.30 blev det efterlängtad middag. Potatisgratäng, kött med ädelost och rödvinssås. Var inte så svårt att få i sig!
Strax efter 18.30 började de första droppa av. Vid 19.30 var vi 6 tappra människor som satt kvar och drack öl och hade skoj.
Om det är sant att ett gott skratt förlänger livet så kan jag nog säga att vi ökade på vår livslängd med ett par år :) Hade kramp i magen stor del av kvällen.
Det är så skönt att kunna sitta och prata med sina arbetskamrater om egentligen helt oviktiga saker. Bara umgås! Man blir lätt lite asocialiserad annars när man bara jobbar 2 dagar/vecka och därefter sitter hemma och pluggar som en idiot och den enda kontakt man har med sina studiekamrater är via datorn.

22.30 begav vi oss hemåt. De stängde 22, men ingen kom och slängde ut oss, så då får de väl skylla sig själva!

Inga kommentarer: