söndag 30 mars 2008

Gårdagens shopping

Vi var ner till Birsta igår, Robert och jag. Anlände strax efter 10 och åkte hem någon gång efter 17, så det blev en riktig heldag!
Började på Jula där vi bla köpte en transportbur till katterna och en ny klädsel till bilen (svart och röd, ser riktigt fräscht ut!). Höjdpunkten var naturligtvis Birsta City med sina 95 butiker. Det blev en del shopping, framför allt på Gina Tricot där jag handlade i två omgångar :)
IKEA tog vi sist. Där lades den mesta energin åt att prova soffor. Ektorp är vårt val. Den hade vi tittat ut på hemsidag redan och det visade sig att den inte bara SÅG skönast ut, den VAR det också.
Hittade lite annat smått och gott som vi skulle vilja ha till nya lägenheten men kommer köpa på plats. Blev dock inhandlande av en omgång nya sängkläder och ett par småsaker till köket. Och så skulle svärmor ha några hundbäddar.
Väldigt lyckad dag som resulterade i ömmande fötter. Den avslutades med pommes och korvt ill middag, sen en dusch och så 2 rom och cola till ett kanonbra drama: "Things we lost in the fire".

Inga kommentarer: