onsdag 18 mars 2009

Mycket som snurrar

Det är väldigt många tankar, idéer, saker som inte får glömmas osv. som trängs i min lilla hjärna för tillfället.

1. Jag har tenta i kalkylering och budgetering imorgon kl 8. Det kommer inte att gå bra. Vissa saker har släppt de senaste dagarna, men vissa saker går helt enkelt inte att få in. Jag är förberedd på en omtenta. Går det bättre så är jag väldigt, väldigt tacksam!

2. Vi ska åka till Riga på fredag. Eftersom jag har tenta imorrn, därefter ska iväg och träna, hem en snabbis och därefter iväg på Torsdagskrök med vännerna som jag inte träffat sedan förra veckan, så måste de flesta förberedelserna göras nu. Packa, städa lite, förbereda för katterna och kattvakten. Ja, ni fattar.

3. Födelsedag och fest nästa vecka. Många planer, lite tid. Vad ska prioriteras?

4. Tapeterna till hallen är tillbakalämnade, då vår hyresvärd nu står för tapetkostnaden om vi väljer ur någon av deras pärmar. Nu står vi och väljer mellan 2 helt olika tapeter. En svart (!) och en vit. Det är för- och nackdelar med båda. Båda kräver belysningsbyte i hallen (och lamporna har vi hemma). Den vita kräver mönsterpassning, inte den svarta. Den vita är fräsch, medans den svarta är häftig. Vi är unga människor, så borde inte vi ha häftigt? Vi ska bestämma oss imorgon så kanske, kanske vi hinner fixa det innan nästa helg.

Är det konstigt att man är lite yr i bollen för tillfället?

1 kommentar:

Rosa Hemmet sa...

Tjopp!

ja det var mycket på listan. Rigaresa? fasen vad kul, nu blev jag lite avis, har världens res-sug! :)

Kul med nya tapeter oxå, extra fint blir det ju om det är gratis, även om utbudet kanske inte är lika stort!

Hoppas på bilder sen när det är klart.

Ha det superfint i alla göror!