onsdag 2 juli 2008

Onsdag i Linköping

Så var frukosten och sådana morgonbestyr avklarade. Klockan är ca 9.45 och kl 10 börjar vår första tvättid (spännande, spännande).
Idag blir det inga utflykter alls, utan det är arbete här hemma som gäller. Vi ska försöka få ordning på möbleringen (första svängen av den i alla fall) så att vi kan packa upp lådor med sådant som ska in i hyllor osv. Alla kläder är snart instoppade i garderober nu i alla fall. Känns så skönt! Det är en aning frustrerande att försöka leta kläder i flyttkartonger.

Vi hade en fastighetsskötare här i morse som skulle ta en titt på den rinnande toalettstolen i vårt lilla badrum. Nu är den fixad, två knoppar i köket är bytta, ett rör för tvättmaskin i stora badrummet är bortplockat + att vi fått en ny toalettsits i stora badrummet :) Det ska även komma två killar i eftermiddag som tydligen ska kolla på något skåp i köket.

Ja, vi har lite att stå i, men det är roligt också! 24 grader och strålande sol ska vi ha här idag och det ska tydligen vara 22 grader kl 20 ikväll, så vi förväntar oss en varm dag! Tur att vi har inhängnat balkongen så att den dörren kan stå öppen.

Ha en underbar onsdag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du också får en kanon onsdag kväll!!!

Anonym sa...

Hej sofia hör här av mor och far att flytten för er gått ba - låter bra fast mamma hon sitter här och gråter... hon har precis bryggt ett utsökt kaffe och katarinas goda bullar allt smakar gott och fåglarn kvittrar och solen är på väg ned över älandsfjärden- men det ordnar sig nog med mammas tårar och flyttkartongarna hos er är nog snart tomma med din energi mångar kramar från Mona O Micke

Anonym sa...

Mona o Micke: vilken tur att ni tar hand om mamma åt mig! :) Och så kul att ni hittat till bloggen!