torsdag 17 juli 2008

J*vla betong!

Alla väggar utom en i denna lägenhet är betong. Detta är drygt nog, men vi tog det med gott mod och köpte oss en ny borrmaskin och en ny uppsättning borrar.
Något som oftast ingår i betongväggar är armeringsjärn. I denna lägenhet; en massa armeringsjärn.
Vi försöker sätta upp hyllor i sovrummet och av 6 provade hål har vi lyckats få 2 som är ok. Eventuellt är ett redje på G då vi sänkte platsen för hyllan lite, men R blev tvungen att åka iväg och köpa nya borrar. Och jag har fått spackla igen 3 av hålen. Lagom kul att börja spackla den nymålade väggen redan dagen efter, men då vi har färg kvar har vi fortfarande chansen att göra det hela osynligt, vilket känns en aning tröstande.

Och med den dåliga inspirationen jag har för tillfället så har jag svårt att se en annan lösning än att få upp dessa hyllor.
Jag är frustrerad, mycket frustrerad...

1 kommentar:

Rosa Hemmet sa...

oj det där lät jobbigt, har sjlv betongväggar i nästan hela lägenheten... Det är så jäkla jobbigt och man undrar varför de inte kan bygga utan betong nån gång ;) Lät ju snyggt med accentfärgerna i sovrummet! det är nog i allmänhet att fåkarlar att gå med på att inreda i rosa så man får njuta så länge det varar! :) Hoppas det går bättre nu med de nya borrarna! :)