söndag 2 mars 2008

Hotell Höga Kusten

I fredags anlände vi till Hotell Höga Kusten vid 16.30. Lite halvtråkigt väder, men vi var på bra humör!
Vi lämnade bilen på parkeringen med gratis motorvärmare (stort + där) och fick nyckeln till vårt lilla rum. Rummet påminde om en liten hytt, men väldigt fräscht och så har man ju utsikt mot bron :)

Vår utsikt

Lite roligt var det också att istället för den traditionella chokladen på kudden så fick vi varsin vattenflaska och varsin liten påse med lantchips. Chipsen åts ganska snabbt upp till de medtagna ölen.
Strax efter 19 var vi ombytta och klara och redo att gå upp till restaurangen. Vi skulle sitta på plats 19.30.

Restaurangen blev fullsatt och vi fick vår öl och cider, men de kunde inte börja servera maten förrän alla satt på palts, så vi hann bli riktigt hungriga innan trubaduren spelat sin första omgång och maten började serveras ca 20.15. Men den var värd att vänta på! Nu skulle vi äntligen få bryta vår vegetariska månad också!
Fläskfilé (rejäla bitar var det!) med potatis/rotsaksgratäng med stekta champinjoner och rödvinssås. Gud så gott! Och mätt blev man. Det är inga pytteportioner direkt. Och till efterrätt blev det en jättegod kladd-/fudgekaka med grädde och en bit jordgubbe. *mums*

David Batra äntrade restaurangen vid 21.30 och roade oss i typ 45-60 min. Riktigt kul var det! Han hade gärna fått stå där en timme till om han hade velat.

Så tog vi oss en drink till innan vi gick och lade oss vid tolvslaget. Sov som en klubbad oxe tills telefonen ringde kvart i ett. Då var det en av Roberts bröder (han jag drack rödvin med) som ringde på fyllan för att berätta att han dansat linedance på en bröllopsmottagning med min liedance"fröken"/fd kollega. Roligt för honom!

Vi sov sedan som två små grisar tills vi skulle upp och ätahotellfrukost. Och vilken frukost! Vi var ensamma när vi kom dit upp, men det kom folk så snart vi satt oss ner.
Hur mycket bröd och pålägg som helst. Fil, youghurt och alla typer av flingor, frön och annat för att göra ett antal egna musliblandningar. Självklart fanns där även lite varm mat, diverse drycker, ägg och allt man kan tänkas vilja ha. Vi åt som om vi inte sett mat på dagar.

De hade även dessa små söta kaviartuber :)

Vid 10.30 hade vi packat alla våra tillhörigheter och gjorde oss redo för att åka till Skulebacken. Vi var hur nöjda som helst, så den trippen kommer vi kunna leva länge på! Tack mamma och pappa för denna kanonjulklapp!

1 kommentar:

Miah sa...

Vad härligt ni verkar haft det! Och skitsnygg outfit!