söndag 16 december 2007

Soft söndag

Idag har det verkligen varit en ta-det-lugnt-och-ha-det-mysigt-söndag.
Grötftukost med skinksmörgås och tända ljus.
Påtade på lite här hemma innan vi begav oss iväg till Murbergsmarknaden, dit vi gick med Sunq. Mötte upp mamma, pappa och lillebror. Kikade runt lite och åt en varmkorv. Därefter tog vi oss alla hem till Robert och mig för lite glöggfika. Blossas glögg, hembakta lussebullar, pepparkakor, knäck och ischoklad. Inte illa! Till det hade vi lite underhållning i form av filmvisning från dansuppvisningen på teatern och en massa bilder från 50 årsfesten vi var på för ett tag sedan.
Efter att familjen gett sig av hemöver stannade Sunq kvar och vi kom fram till att kinamat vore den optimala middagen. Ingen av oss var på något direkt humör att laga ugnspannkaka, vilket ursprungligen var tanken. Så på med motorvärmaren, igång med en film i väntan på att bilen ska tina, ringa kina- och thairestaurangen.
Iväg det sedan bar för att hämta upp 4 små rätter till mig och Sunq och Green curry till Robert. Nu är vi mätta och belåtna och har avnjutit filmen Mr Woodcock. Skön komedi säger jag bara.
Nu återstår bara nedräkningen till sängdags *gäsp*

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också kört resorb sista gångerna jag varit ut, men jag tror att jag blivit immun.. jag är lika jävla bakis dagen efter iaf, haha.