måndag 5 november 2007

Förvarning

Nu är jag 100% säker på att jag inte kommer klara någon av tentorna. Det kändes rätt ok ett tag, i alla fall så pass att jag kanske skulle kunna fixa en av tentorna, men efter idag så vet jag att det är kört. Och jag har pluggat som en idiot på sistone, med vissa undantag som jag anser mig helt berättigad till. Men allt hinner inte fastna. Jag kommer i alla fall ha vettiga underlag att plugga på till omtentorna.
Det blir omtentor i december och det är inte mer med det. Flera runt omkring mig har gjort omtenta på de här kurserna, så då borde det väl inte vara hela världen för mig heller, eller hur? Så ingen mer prestationsångest för mig. Jag gör så gott jag kan och lär av mina misstag till nästa gång. Om andra får misslyckas måste jag också få göra det.
Så två misslyckanden coming up den här veckan!

Nu ska vi strax åka och träna så att jag får släppa ut frustrationen som har bubblat som fan i mig hela dagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej men vad tråkigt med tentorna;/

Fia sa...

Jo, känns mindre roligt, men nu är det som det är! Man får ta med sig det som gått bra till nästa sväng och ändra på sådant som var mindre bra. Nu hinner man kanske landa riktigt också i situationen plugg/skola/vardag och få allt att snurra på något sånär.